среда, 9 августа 2017 г.

Відновлено фінансування для виплати лікарняних та декретних за рахунок Фонду соцстраху


Згідно з листом Фонду соціального страхування у Київській області відновлено відшкодування (фінансування) витрат на матеріальне забезпечення та соціальні послуги за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

Києво-Святошинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області повідомляє, що згідно з листом управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області від 04.08.2017 року № 07/435 відновлено відшкодування (фінансування) витрат на матеріальне забезпечення та соціальні послуги за страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.


У зв’язку з реорганізацією у шапці заяви-розрахунку для отримання фінансування матеріального забезпечення потрібно зазначати нову інформацію кожного з відділень ФСС. Деякі територіальні органи вже дають рекомендації щодо заповнення “шапки” цих заяв. Наприклад, Центральне відділення управління ВД ФССУ у м. Києві – Печерський район. Іншим же варто звернутися за роз’ясненням до свого фонду.

Нагадуємо, що  з 1 серпня розпочав роботу Фонд соціального страхування України, утворений шляхом об’єднання ФСС НВВ та ФСС з ТВП. Новий сайт Фонду  соціального страхування поки що доопрацьовується і наповнюється поступово.

Джерело: info

Комментариев нет:

Отправить комментарий