среда, 8 февраля 2017 г.

Банкрутство банку


Банкрутство банку — досить складна і тривала процедура, яка за короткий час дає можливість зменшити клієнтам банку втрати своїх вкладів. З іншого боку досить раптовою інформацією можуть бути відомості про банкрутство банків для людей, які не відслідковують ситуацію банківського сектора економіки і не знають, яке становище банку, що їх обслуговує.

Банк щодня проводить такі основні операції як кредитування та депозитні вклади. На початковому етапі банкрутства (якщо причиною не є відгук ліцензії) банк не припиняє свою діяльність. Але, на цій стадії вже варто задуматися про збереження своїх інтересів і подбати про порятунок свого вкладу.

http://www.dolgi.dp.ua/Банкрутство банків
Для захисту фінансової сторони клієнтів, банки запровадили систему обов’язкового страхування вкладів фізичних осіб. Дана система була створена для повернення вкладів клієнтам у рамках договору. При укладанні договору банківського вкладу, обов’язком банку є надання інформації про те, як отримати свої кошти при банкрутстві банку.

Банкрутство банків передбачає відшкодування вкладів кожного клієнта. Розмір відшкодування розраховується з суми зобов’язань по вкладу банку. При настанні страхового випадку, за вкладом виплачується 100 відсоткова сума. Але, слід зазначити, що страхування вкладів вводиться як міра забезпечення їх повернення, і можливе тільки у випадку відкликання ліцензії у банку або ж на кредиторів банку накладено мораторій.

У разі виникнення проблем в отриманні виплат своїх вкладів, звертайтеся до адвоката Квак Вадима Васильовича, який надасть кваліфіковану юридичну допомогу, а також докладе всіх зусиль в отриманні ваших вкладень. При неможливості вирішити питання в досудовому порядку, адвокат представлятиме ваші інтереси в суді.

Джерело: jurist

Комментариев нет:

Отправить комментарий